Välkommen till Kust & Skärgårdsföreningens hemsida.

Har hittar du nästan allt som rör Skärgårdsföreningens VERKSAMHET, som årsberättelser, vår medlemstidning, rapporter fran Möten och Seminarier, projekt som vi genomfört, bilder fran Skärgården, och våra miljösidor där du Kan hitta tips om hur du löser dina vatten och avloppsproblem, mm .

Använd flikarna ..

ÖSTERDAGARNA 2014

Fint vader, förutom några korta åskskurar. Uppskattade förändringar av
guidade turen runt Fiskarestan. Musikinslagen med Stefan Langendorfpå Nyckelharpa och Mellvin Person på dragspel kommer säkert att återkomma. Totalt deltog 149 personer i den guidade turen och över 300 besökare noterades.

Här ovan ser du några bilder från årets upplaga av Österdagarna. Vi återkommer med fler inslag så småningom.

Har är ytterligare dokument som vi publicerat. Klicka på bilderna för att hämta hem en PDF.